Zakelijk investerenFiscale voordelen

 

Duurzaam ondernemenKIA

(Kleine investering aftrek)

28% 

EIA

(Energie investering aftrek)

55%

SDE

(Stimulering duurzame energie)

  

Zichtbaar duurzaam ondernemen

 

Naast de fiscale voordelen en een lage energie rekening is er meer voordeel te behalen. Duurzaam ondernemen wordt steeds populairder. Er wordt sneller gekozen voor een duurzame organisatie in vergelijking met ene minder duurzame organisatie.

 

Met deze monitoring display's in uw wachtruimte, showroom, werkplaats of op kantoor hebben u en uw klanten altijd zicht op de status van het systeem en de opbrengsten. 

De display's kunnen de volgende waardes weergeven


Moment vermogen                          Bedrijfslogo                       Foto zonnepanelen                          Opbrengst in Kwh   

Besparing C02 uitstoot                   Opbrengst in euro's 

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en een offerte op maat 

Haal maximaal rendement uit uw systeem met SolarEdge

Neem contact met ons op voor meer infomatie

Interessant voor kleinverbruikers en grootverbruikers

De elektrische stroom welke wordt gegenereerd kunt u direct gebruiken of wordt terug geleverd aan de energieleverancier. Dit is een automatisch proces waar u niets aan hoeft te doen. Voor installaties aangesloten op een net voor kleinverbruik (tot >3×80) vindt verrekening plaats door middel van salderen, installaties boven deze grens kunnen in aanmerking komen voor subsidieregeling.

 

 

 

Kleinverbruiker

Bij een aansluiting tot 3 x 80 A bent u kleinverbruiker. U mag dan onbeperkt opgewekte stroom terug leveren aan het net. Heeft u aan het eind van het jaar meer stroom opgewekt dan u heeft verbruikt, dan krijgt u geld terug. Dit noemen we salderen.

Groot verbruiker

Bij een aansluiting die groter is dan 3 x 80 A bent u grootverbruiker. U kunt dan niet salderen. Overigens kunt u wel afspraken maken met de energieleverancier over een vergoeding van terug geleverde stroom. Wel kunt u in aanmerking komen voor SDE+ subsidie. Wij geven u graag meer informatie over deze regeling en kunnen de SDE+ subsidie ook voor u aanvragen.Investering

Wat zonnepanelen kunnen betekenen in uw bedrijf is van meerdere factoren afhankelijk. Een belangrijk gegeven daarbij is de investering(netto) tegenover de opbrengst op zowel korte alsmede op langere termijn. De bruto investering bestaat globaal uit de aanschafkosten van het systeem de montage werkzaamheden en alle verdere kosten om het systeem operationeel te exploiteren. Overigens kan realisatie van een net-aansluiting, het verkrijgen eventuele vergunningen (indien van toepassing) hier ook deel van uitmaken.

 

De daadwerkelijke hoogte van de investering wordt uiteindelijk bepaald door het financiële voordeel van de regelingen waar u gebruik van kunt maken. Dit kunnen Fiscale regelingen zijn of eventueel verleende subsidies.