Solar System Care verkoopt en installeert zonnepanelen. Wij bieden onze service aan particulieren, ondernemers, scholen, VVE's  en sportverenigingen. Naast de contacten met meerdere groothandels hebben wij in ons magazijn een ruime voorraad zonnepanelen, omvormers en montage systemen. Hierdoor kunnen wij snel schakelen zonder afhankelijk te zijn van andere bedrijven.

Solar System Care werkt altijd met het zelfde vaste personeel. Dit is bij een particulieren woning (4 -12 zonnepanelen)    1 dakdekker en elektricien. Dit kan worden uitgebouwd tot een team van 6 specialisten voor systemen bestaande uit honderden zonnepanelen.

 

 

Solar System Care onderscheid zich door:

  • A kwaliteit materiaal                      
  • Uitsluitend vakbekwaam en gecertificeerd personeel
  • Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent
  • Betalen na (op)levering (systemen tot € 10.000)
  • Geen verborgen kosten

Eigenaar: Mijn naam is Dave Borawitz, 

Tot 2013 heb ik gediend als militair bij  de pantser infanterie. Ik werkte op vrije dagen wel eens voor een installatie bedrijf als dakwerker om zonnepanelen te monteren. Dit was het voor mij helemaal, toen heb ik besloten de dienst te gaan verlaten en mijn eigen bedrijf te starten. Na een aantal opleidingen m.b.t ontwerp, montage en installatie van zonnepanelen heb ik in 2013 de dienst verlaten en ben ik gestart met Solar System Care. Nu, 4 jaar later heeft mijn bedrijf duizenden zonnepanelen verkocht aan tevreden klanten door heel Nederland. Wij leveren onze klanten altijd service van A tot Z op maat. Dit kan zijn een systeem van 500W voor een tuin huisje maar ook een systeem van 100.000W voor een bedrijfshal. 

 


Dakkapel of dak renovatie in combinatie met zonnepanelen?

Vrijblijvende offerte

Onze partners


Sunflower-Solarsystems

 

W. www.sunflower-solarsystems.nl

E. info@sunflower-solarsystems.nl

T. 06 - 3096 6773

 

Barneveld Bouw en Onderhoud

 

W. www.barneveldbouw.nl

E. info@barneveldbouw.nl

T. 06-42242452

 

Zohlandt adminitratie en advies buro

 

W. www.zohlandt.nl

E. benno@zohlandt.nl

T. 036-5450302

 

Pannen-dak.nl

 

W. www.pannen-dak.nl

E. info@pannen-dak.nl

T. 06-47155443

 

Onze projecten